2°C

Beograd

Photo: youtubee/printscreen

Izvor: happy bsc

EGIPAT SE NAORUŽAVA: U toku pregovori sa Nemačkom

Egipat je nedavno na prelazu u novu godinu dobio novu fregatu

NAJVAŽNIJE DANAS

NAĐEN UROŠ KOJI SE IZGUBIO NA STAROJ PLANINI! Cele noći za njim su tragali spasioci

UPOZORENJE RADOJČIĆA: Epidemiološka situacija je bolja, ali nema mesta za opuštanje

OD DANAS: Počinje vakcinacija dobrovoljno prijavljenih građana

Egipat u pregovorima o nabavci novih ratnih brodova. Egipatski predsednik Abdel Fatah al-Sisi razgovarao je o okvirima saradnje sa predsednikom odbora direktora nemačke kompanije Larsen, koja je specijalizovana za proizvodnju brodova, fregata i razarača.

Prema izjavi egipatskog predsedništva, sastanku je prisustvovao veliki broj komandanata egipatske vojske na čelu sa admiralom general-pukovnikom Ahmedom Kaledom.

Portparol predsedništva Egipta, Basam Radi, potvrdio je da je na sastanku bio svedok razgovoru o okvirima saradnje između egipatske strane i nemačke kompanije koja ima duboka iskustva u oblasti brodogradnje različitih modela.

Objasnio je da se sastanak bavio prenosom tehnologije brodogradnje u saradnji sa arsenalima egipatske mornarice i kompanijama Uprave pomorske industrije, pored obuke tehničkih radnika i podizanja sposobnosti egipatskih kadrova na tim poljima u skladu sa međunarodnim standardima i zahtevima kvaliteta.

Egipat je nedavno na prelazu u novu godinu dobio novu fregatu, dok zemlja nastavlja da jača svoje pomorske snage.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar