Izvor: alo
20.01.2021 u 09:43
0

NOVI TALAS ZEMLJOTRESA Treslo se tlo u Albaniji i Austriji

Zemljotres jačine 4,2 stepena po rihterovoj skali, jutros je pogodio Albaniju.

PROČITAJTE JOŠ

ZAJEDNO SA PRVOM GRUPOM PROSVETARA: Ministar Ružić danas prima vakcinu protiv Kovida

KOBNA IGRARIJA NA KOŠUTNJAKU: Poznato stanje mladića koji su se sankali na gumi

DANAS VERNICI SLAVE SVETOG JOVANA KRSTITELJA: Običaj sa jajetom daje odgovor da li je sudnji dan

Kako se navodi na sajtu EMSC, potres je bio jačine 4,2 stepena po rihterovoj skali, a za sada nema izveštaja o mogućoj materijalnoj šteti.

Posle razornog zemljotresa koji je pogodio Albaniju 2019. godine – Drač, koji je bio epicentar potresa, postao je epicentar žalosti. Brojne zgrade su porušene, na ulicama su bili betonski blokovi, šut i prašina.

Kasnije i u Austriji

Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru jutros je u 8.30 časova pogodio Austriju. Potres je registrovan na području Štajerske, na dubini od osam kilometara. Za sada nema informacija o šteti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter