Izvor: Tanjug
23.01.2021 u 18:07
0

KONTE: Neprihvatljivo odlaganje isporuka vakcina

 Italijanski premijer Ðuzepe Konte ocenio je danas da odlaganje isporuke vakcina Italiji od strane američke farmaceutske kompanije Fajzer i britananske AstraZeneke predstavlja ozbiljno kršenje ugovorenih sporazuma i najavio da će Rim preduzeti kontramere.

Konte je u postu na Fejsbuku naveo da je odlaganje isporuka vakcina nanelo „ogromnu štetu“ Italiji i drugim zemljama, prenosi Rojters.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

RUŽIĆ: Danas vakcinisano 8.000 prosvetnih radnika

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Advokat glumica koje su prijavile Aleksića za zlostavljanje: „Spremne su da se suoče sa njim“

POZNAT DATUM NASTAVKA PREGOVORA! Nova runda razgovora FRILENSERA sa državom

Momirović najavio rešavanje problema otpadnih voda

„Ovo je neprihvatljivo“, napisao je Konte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter