Izvor: b92
25.01.2021 u 10:56
0

VRATILA SE IZ MRTVIH: Bila pozitivna na kovid, „PREMINULA“, a onda OBRT!

ŠOK!

PROČITAJTE JOŠ

PREMINUO načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić!

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) krenula ka mračnoj šljunkari, a onda je usledio ŽLOČIN

VERNICI DANAS SLAVE SVETU TATJANU: Praznik studenata, na današnji dan se pije MEDOVAČA, i moli za zdravlje

Rođelija Blanko (85) iz Madrida za koju je porodica mislila da je preminula od koronavirusa iznenadila je svoje bližnje kad se vratila u dom za stare devet dana nakon svoje sahrane.

Došlo je do zabune zbog koje su porodici Rođelije Blanko javili da je ona preminula od korona virusa, te zbog mera tokom pandemije korona virusa, nisu mogli da prisustvuju sahrani.

Sve je počelo kad je Rođelija dobila pozitivan rezultat na testu za koronu, te su je s drugim zaraženim stanovnicima doma prebacili u drugi dom specijalizovan za lečenje.

Do zabune je došlo nakon što je preminula žena koja je bila s Rođelijom u sobi, a greškom je evidentirano da je preminula ona.

Njen „povratak iz mrtvih“ šokirao i njenog supruga Ramona koji živi u istom domu za stare.

– Nisam mogao da verujem. Oplakao sam smrt svoje supruge – rekao je Ramon za lokalne medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter