14°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Happy BSC

(VIDEO) CRTEŽ DEČAKA (7) OTKRIO STRAVIČNU ISTINU: Majka za dva sata uhapšena i OSUĐENA NA DOŽIVOTNU!

Golden Rose ad

Jedan detalj razorio je porodicu

VESTI DANA

(UŽIVO) KINESKA AMBASADORKA U SRBIJI: Naši projekti se odvijaju u pravom pravcu, što je dokaz ČELIČNOG PRIJATELJSTVA (VIDEO)

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Amerikanka Ej Džej Amanda Luis (35) osuđena je 2017. godine na doživotnu robiju i to zahvaljujući maloletnom sinu koji je nacrtao policiji šta se dogodilo.

Amanda je prošlog meseca pokušala da se ubije ali je zahvaljujući brzoj reakciji čuvara u tome onemogućena.

Amanda Luis je 2017. godine prijavila da joj se četvorogodišnja ćerka utopila u bazenu. Policiji je rekla da, dok je dotrčala do nje, već je bila mrtva u vodi.

Svedok tragedije bio je sedmogodišnji sin koji je posle nesreće imao psihičkih problema da ide u školu. Na jednom času likovnog sva deca zamoljena su da nacrtaju porodicu. Sin je nacrtao nešto što će se kasnije ispostaviti kao ključno u otvaranju slučaja smrti njegove sestre.

Kada je učiteljica videla šta je sin nacrtao pozvala je direktora, a on policiju koja je posle dva sata od događaja u školi privela Amandu. Dečak je zamoljen da objasni šta je to nacrtao.

- Na slici je moja majka koja je u bazenu udavila moju sestricu. Moja mama je tako ubila sestru. Stavila joj je ruku na lice, da ne bi vrištala - rekao je dečak kroz suze.

Slučaj je dospeo na sud. Advokat odbrane tvrdio je da je dečaka neko u školi nagovorio da to nacrta. Posle psihijatrijske analize kao i angažovanja niza poznanika i rodbine Amande Luis, istina je isplivala na videlo.

Amanda je zaista ubila ćerku jer je izgubila živce s njom. Devojčica je bolovala od hiperaktivnosti i deficita pažnje, s čim nije majka mogla da se nosi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad