7°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Informer

PRIZOR UŽASA! Devojčica visi sa balkona na 12. spratu i počinje da pada! VRISAK SMRTI, a onda ČUDO NEVIĐENO! (VIDEO)

Dostavljač (31) iz Vijetnama sedeo je u svom kamionu i čekao da dostavi paket, ne sluteći da će nekoliko minuta kasnije biti akter prave drame.

Naime, čekajući da obavi isporuku, u jednom trenutku je pogledao u zgradu i ugledao devojčicu kako visi sa ivice balkona na 12 spratu.

NAJVAŽNIJE VESTI

GODIŠNJICA DEVETOMARTOVSKIH DEMONSTRACIJA: Dan kada je ustala Srbija! (VIDEO)

SRBIJA I DALJE U VRHU PO BROJU VAKCINISANIH: Najjači u regionu, drugi u Evropi!

Vučić nezakonito prisluškivan RUSI ŠOKIRANI!

OVE CIFRE SVE GOVORE! ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA! Nole, idemo sad na zlato u Tokiju, a bićeš i Gren slem rekorder!

ISTRAGA PRI KRAJU: Četiri učenice branile Miroslava Aleksića!

Ngujen Ngok Manh reagovao je instiktivno i odmah izjurio iz kola, pokušavajući da nađe način na koji će spasiti dete koje je svake sekunde moglo da padne u smrt.

Procenjujući situaciju, čovek se popeo na nastrešnicu u donjem delu zgrade, ispod mesta na kojem je devojčica pokušavala da održi ravnotežu.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se sav užas onoga što je moglo da se desi i čuje se vrisak ljudi koji su to posmatrali, a nisu mogli da pomognu.

- Čuo sam dete kako plače, a onda i nekoga ko vrišti upomoć. Kada sam provirio kroz prozor automobila, imao sam šta i da vidim: ta devojčica je visila iznad ambisa od 50 metara! Izleteo sam iz kola i počeo da razmišljam kako da joj pomognem. Popeo sam se na dva metra visoku nadstrešnicu i u jednom trenutku sam i sam počeo da gubim ravnotežu. Međutim, uspeo sam da se stabilizujem i dete je u jednom trenutku palo pravo u moje krilo - ispričao je lokalnim medijima.

Kada je uhvatio devojčicu, shvatio je da joj krv curi iz usta i odmah je pozvao Hitnu pomoć, koja ju je smestila u bolnicu.
- Nisam mnogo razmišljao o onome što sam uradio. Čim sam je video kako visi, pomislio sam na svoju ćerku i to mi je dalo snagu - rekao je dostavljač, koji je nakon herojskog čina dobio gomilu poruka podrške.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar