17°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen

Izvor: Blic

BRAČNI PAR ZA NAKON: Pored svojih petoro, usvojili sedmoro dece!

Vest o sedmoro braće i sestara kojima su roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći duboko je uznemirila Pam Vilis (50). Istog trenutka je osetila da baš ona i njen suprug Geri treba da budu ti koji će nesrećnu decu primiti u svoj dom. Osećala je da je to njihova misija.

U FOKUSU

ČANAK NA HAPPY TV O BORBI PROTIV KOVIDA: Brojimo mrtve i bolesne, u ZATVOR sa protivnicima vakcinacije!

OGLASIO SE GRADONAČELNIK BEOGRADA O KOVIDU: Mere idu ka rešavanju problema

HLADNA SUBOTA: Očekuje nas mestimična kiša, a na planinama sneg!

Njih dvoje imaju petoro svoje, biološke dece i već su bili hranitelji, ali nikada nisu razmišljali o usvajanju.

Sedmoro braće i sestara, godinu dana proveli su u hraniteljskoj porodici nakon saobraćajne nesreće u kojoj su izgubili oba roditelja.

Iako su dobili na hiljade ponuda od strane porodica koje bi ih usvojile, deca su ipak dodeljena Pam i Geriju. Pam je otkrila da je zbližavanje sa decom bilo veoma teško zbog traume kroz koju su prošli.

PROČITAJTE JOŠ

STEFANOVIĆ U NIŠU: Obilazak Centra za obuku pasa

SELAKOVIĆ KRITIKOVAO KRAMON: Fon želi da bude Napoleon, Cezar, Bizmark

TOP LISTA VAKCINACIJE EKONOMSKOG FORUMA: Srbija u vrhu, među pobednicima!

Nisu imali poverenja prema novim roditeljima, a devojčica Rubi ponašala se kao odrasla osoba, jer je kao tako mala postala majka svojoj braći i sestrama.

- Jedne večeri došla je u moju sobu, upitala sam je: "Da li si nešto ružno sanjala?", rekla je: "Ne, samo sam htela da se uverim da si još uvek tu" - ispričala je Pam.

Ovi ljudi ogromnog srca prošlog avgusta usvojili su svo sedmoro dece: Adelina (15), Rubi (13), Aliciju (9), Entonija (8), Aubrielu (7), Lea (5) i Ksendera (4).

- Oni su nama dali drugu šansu da budemo roditelji, a mi smo njima postali drugi mama i tata. Oni su naša druga sedma šansa - napisala je Pam u jednoj objavi na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti