14°C

Beograd

Photo: pixabay/ instagram

Izvor: Kurir.rs

KOJI POZNATI IDU U SVEMIR: Oni su već kupili kartu!

Golden Rose ad

Više od 600 osoba već je kupilo kartu za let u svemir, a svoja mesta za ovo 90-minutno putovanje rezervisale su brojne poznate ličnosti.

Nedavno su Džef Bezos, najbogatiji čovek na svetu, sa još troje članova posade poleteli do ivice svemira i bezbedno sleteli nazad na Zemlju. Pre njega je to uradio i Ričard Brenson milijarder i vlasnik kompanije Virdžin Galaktik. Nakon njih dvojice, više od 600 osoba već je kupilo kartu za let koji traje 90 minuta, a cena mu je 250.000 dolara, među njima su i mnoge poznate ličnosti. Motivacija za put je različita, pa je tako, na primer, pevačica Rijana svoju kartu rezervisala još 2013.godine. Ona je opsednuta svemirom i pričama o vanzemaljcima.

Cena karte je 250.000 hiljada dolara za let koji traje 90 minuta, od poletanja do sletanja, a koji će joj omogućiti da bude među pionirima svemirskog turizma.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO" OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome - ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD - svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad