12°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

U SVETU JE DATO 3,88 MILIJARDI DOZA VAKCINA: Najviše je dobila Kina, čak 1,55 milijardi doza!

U svetu je dato više od 3,88 milijardi doza vakcina protiv COVID-19, od čega najviše u Kini - 1,55 milijardi doza.

Prema podacima objavljenim na stranici ”Ourworldindata.org“, za Kinom sledi Indija sa 435,2 miliona datih doza vakcina, SAD sa 341,82 miliona, Brazil sa skoro 132 miliona.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO" OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome - ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD - svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka plućaU Evropi prednjače Nemačka gde je dato 89,39 miliona doza vakcina, Velika Britanija sa 83,39 miliona doza, Francuska 68,06 miliona, Turska 67,05 miliona i Italija 65,32 miliona. U Japanu je do sad dato 77,73 miliona doza vakcina.

Većina vakcina protiv COVID-19 daje se u dve doze, tako da broj vakcina nije jednak broju osoba koje su u potpunosti vakcinisane.

Podaci objavljeni na stranici ”Vorldometers” pokazuju da je koronavirusom u svetu zaraženo više od 194,96 miliona ljudi, a od posledica zaraze umrlo je više od 4,17 miliona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar