Izvor: Telegraf
26.07.2021 u 20:39
0

AVION PRINUDNO SLETEO: U njemu bio turski ministar!

Avion koji je prevozio turskog ministra odbrane i druge visoke vojne zvaničnike danas je bio prisiljen na prinudno sletanje nakon što je udario u pticu, javila je turska državna agencija Anadolija.

Avion turskih vazdušnih snaga prevozio je ministra odbrane Hulusija Akara, načelnika Generalštaba Jašara Gulera i komandanta kopnenih snaga Umita Dundara koji su se vraćali u Ankaru posle posete vojnoj bazi Gazijantep, nedaleko od granice sa Sirijom.

VAŽNO:

LIDER U REGIONU:Izveštaj evropske komisije POTVRDIO! Srbija postigla značajan napredak u oblasti inovacija!

IZMENE U PRAVOSUĐU BIH! Gordana Tadić razrešena dužnosti glavnog tužioca!

SUDAR LASTINOG AUTOBUSA I AUTOMOBILA U SMEDEREVU: Tri osobe poginule u automobilu, dok je šest osoba iz autobusa zadobilo lakše povrede!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Očekuju nas visoke temperature od ponedeljka!

ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGRA! Glavni adut za medalju Milica Mandić u tekvondou!

Avion je nedugo nakon poletanja imao kontakt sa pticom zbog čega je bio prinuđen na prinudno sletanje na aerodrom obližnje vojne baze nedaleko od grada Adana.

Avion je pretrpeo manja oštećenja, a tokom prinudnog sletanja niko nije povređen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter