Izvor: Tanjug
28.07.2021 u 12:13
0

IMUNIZACIJA U ITALIJI: Odobrena vakcina Moderne za decu od 12 do 17 godina

 Italijanska agencija za lekove (AIFA) odobrila je danas upotrebu vakcine protiv korona virusa kompanije Moderna za decu od 12 do 17 godina.

Vakcina Spajkvaks je druga koja se preporučuje za korišćenje adolescentima, pored vakcine Fajzer. 

VAŽNO:

ŠAPIĆ UPUTIO APEL REGIONU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ukoliko budemo shvatili benefite trgovine i komunikacije onda će biti i mira!“

DAČIĆ O SRAMNOM PREDLOGU INCKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija može da donese ZAKON O PORICANJU ZABRANE PRIZNAVANJA GENOCIDA – ali ovo je udar na ceo region i urušavanje Dejtona!

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

AIFA je saopštila da je odobrila vakcinu Spajkvaks prihvatajući u potpunosti preporuku Evropske agencije za lekove (EMA) koja je odobrila Spajvaks 23. jula.

-Dostupni podaci pokazuju efikasnost i bezbednost vakcine i za subjekte ove starosne grupe- rekla je AIFA izjavi.

PROČITAJTE JOŠ:

U SRED SEZONE: Crna Gora uvela kovid sertifikate

Odlična akcija policije: PRONAĐEN NESTALI TINEJDŽER IZ PARAĆINA!

U BiH DANAS STUPAJU NA SNAGU ODREDBE O NEGIRANJU GENOCIDA

AMSS PORUČUJE: Vozači, izbegavajte vožnju po vrućini!

Neke evropske zemlje tvrde da je vakcinacija dece vazna za postizanje nacionalnog imuniteta jer se visoko zarazna Delta varijanta širi.

Moderna kompanija je u maju rekla da je ustanovljeno da je vakcina sigurna i efikasna kod tinejdžera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter