Izvor: Tanjug
01.08.2021 u 09:38
0

NEMA ZASTAREVANJA ZA ZVERSTVA NAD LJUDIMA

 Bivšem čuvaru u koncentracionom logou Zaksenhauzen u blizini Berlina biće suđeno na jesen, 76 godina nakon završetka Drugog svetskog rata.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Otvoreni Balkan“ je ISTORIJSKI KORAK ZA REGION – nada, odgovornost i obaveza za bolju budućnost!

LINTA: Neće biti trajnog mira na prostoru bivše Jugoslavije, dok god HRVATI NE OSUDE GENOCID NAD SRBIMA!

DANAS U SRBIJI PAKLENE TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih sedam dana

Njemu će biti suđeno kao saučesniku za 3.500 slučajeva ubistva, a suđenje će početi u oktobru.

Pošto je optuženi stogodišnjak, moćiće da izdrži suđenje u toku od dva do dva i po sata dnevno, rekao je portparol okružnog suda u gradu Nojrupin.

Optuženi, koji nije imenovan, radio je kao čuvar od 1942. do 1945. u logoru u kojem je bilo oko 200.000 zatvorenika, a ubijeno je njih 20.000.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter