Izvor: Tanjug
17.09.2021 u 14:51
0

RUSIJA zaustavila hakerske napade na sajt za glasanje

Hakerski napadi na rusku federalnu platformu za daljinsko upravljanje glasanja su uspešno odbijeni i nisu uticali na kvalitet usluga koje pruža elektronski sistem glasanja, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za digitalni razvoj, komunikacije i masovne medije.

PROČITAJTE JOŠ:  NJU DELHI: Policija se sukobila sa protestantima

Centralna izborna komisija (CIK) saopštila je ranije danas da se sajt suočava sa ozbiljnim hakerskim napadima i da 50 odsto napada dolazi iz SAD-a, 25 odsto iz Nemačke, 20 odsto iz Južne Koreje i pet odsto iz Kine. 

PROČITAJTE JOŠ:  AVGANISTAN: Talibani dozvolili dečacima da krenu u školu

-Ministarstvo za digitalni razvoj izveštava da hakerski napadi načina DDOS, na infrastrukturu e-uprave su uspešno odbijeni i neće uticati na kvalitet usluga daljinskog elektronskog glasanja- navodi se u saopštenju ministarstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter