Izvor: tanjug
20.09.2021 u 14:15
0

SUDAR DVA RUSKA VOZA U GVINEJI: Najmanje jedna osoba poginula!

Najmanje jedna osoba je poginula, a više ranjeno u sudaru dva ruska voza kompanije Rusal danas u glavnom gradu Gvineje, Konakriju.

Rusal je treća najveća kompanija na svetu za proizvodnju aluminijuma koja upravlja sa tri rudnika boksita i rafinerijom glinice u Gvineji, u kojoj rudnici trenutno čine 42 odsto ukupnog kapaciteta Rusala za boksit.

PROČITAJTE JOŠ: POČELA MIROVNA MISIJA 2021: Ruski general objavio početak antiterorističke vežbe

– Voz u pokretu se sudario sa drugim koji je pokvaren i koji je bio parkiran- rekla je Lamina Kamara koja je svedočila nezgodi.

PROČITAJTE JOŠUSPEH VAKCINACIJE U TURSKOJ: Više od 84,8 procenata ljudi primilo bar jednu dozu!

Kompanija Rusal nije bila dostupna za komentar, a nedavno je saopštila da će u Gvineji nastaviti svoje operacije uprkos vojnom udaru koji se desio 5. septembra koji se svrgao sa vlasti dugogodišnjeg predsednika Alfu Kondea.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter