Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 11:56
0

Australija odustala od kupovine podmornica od Francuske

 Australijsko odustajanje od ugovora o kupovini podmornica od Francuske još je jedan poziv na uzbunu Evropskoj uniji da ojača svoj suverenitet, saopštile su danas nemačke vlasti.

PROČITAJTE JOŠ: NEKOLIKO ZEMLJOTRESA UZDRMALO LA PALMU: Evakuisano više od 5.000 ljudi!

Vlasti u Berlinu poručuju i da će, nakon tog poteza, biti teško obnoviti izgubljeno poverenje.

„Ne možemo se oslanjati isključivo na druge, ali moramo sarađivati, a moramo prevladati i naše razlike unutar EU i govoriti jednim glasom“, izjavio je nemački ministar za evropske poslove Mihael Rot novinarima uoči sastanka sa svojim kolegama u Briselu.

VAŽNO: KANARSKA OSTRVA: Proradio vulkan, stručna javnost zabrinuta zbog opasnosti

„Svi moramo da sednemo za sto. Izgubljeno poverenje mora biti obnovljeno – i to očigledno neće biti lako. Ali želimo da damo konstruktivan doprinos“, dodao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter