1°C

Beograd

Photo: insagram/printscreen/fun club

Izvor: kurir

SVETSKI MEDIJU KAŽU: Bajdenov rejting pada!

Sve niži rejting predsednika Džo Bajdena rezultat su njegovog lošeg postupanja sa povlačenjem iz Avganistana i pandemije korone, a glasači sada misle da bivši predsednik Tramp ne izgleda tako loše u poređenju sa tim.

PROČITAJTE JOŠ: Japan planira da ukine vanredno stanje krajem septembra

Prema anketama Bajden je prvi put prešao prag neodobravanja na svom predsedničkom mestu 30. avgusta, dan pre roka za istupanje iz Avganistana 31. avgusta.

PROČITAJTE JOŠ: Kina smanjuje broj abortusa

"Bajdenov rejting pada jer ... njegova senilnost, njegova slabost, njegova nesposobnost da snažno vodi, u oštroj su suprotnosti sa dosijeom predsednika Trampa i njegovom ličnošću", rekao je Moris.

"Glasači koji nisu voleli Trampa ... sada [upoređuju] Trampove negativnosti s Bajdenovim negativnostima i oni ipak ne izgledaju tako loše. Kada pogledate Avganistan ... korona, Haićane ... granicu, mogli bismo da iskoristimo malo više Donalda Trampa ... vođstvo ... Bajdenova slabost uokviruje Trampovu ličnost i ljudi se vraćaju govoreći da nije bilo tako loše [pod Trampom]. "

Moris dodaje da su "američki predsjednici pomalo nalik britanskim premijerima, koji moraju preživeti glasanje o poverenju u Parlamentu ... [U Americi] kako predsednikov rejting pada, njihova moć pada. ... Demokrate [zvaničnici] prestaju da budu zastrašeni da slede [Bajden] ... [Oni] počinju da razmišljaju svojom glavom. Čak i demokratski kongresmeni pokazuju hrabrost. "

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad