Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 15:02
0

Putin i Erdogan se sastaju licem u lice

Ruski predsednik Vladimir Putin ugostiće turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana, ali većiha ostalih razgovora ili samita gde učestvuje ruski predsednik će se obaviti putem video linka, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitri Peskov.

On je dodao da će Erdogan doći u Rusiju i da se Moskva priprema za tu posetu.

PROČITAJTE JOŠ: CRNI BILANS POSLE ZEMLJOTRESA NA KRITU: Poginula jedna osoba, povređeno 9 (VIDEO)

-Skoro svi događaji u kojima će učestvovati ruski predsednik obavljaće se putem video linka, ali se podrazumeva da će sastanak sa Erdoganom biti licem u lice -naglasio je Peskov. 

Peskov je precizirao da Putinovi su onlajn sastanci tu iz „preventivnih mera“, zbog pandemije kovida.

-Oni (Putin i Erdogan) će se svakako sastati, jer su u pitanju predsednici. Radni zadaci i planovi ruskog predsednika nastaviće da se odvijaju u punom formatu -kazao je portparol Kremlja.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKI MEDIJU KAŽU: Bajdenov rejting pada!

Ranije je bilo izveštaja da bi razgovori između Putina i Erdogana trebalo da se održe 29. septembra, ali Peskov to sada nije potvrdio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter