2°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Sputnjik

PUTIN OTKRIO SVETU: OVO SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI RUSIJE

Golden Rose ad

Po rečima predsednika Rusije Vladimira Putina, najveći neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura.

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič "Ura" u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je "još uvek rano uzvikivati Ura".

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKI MEDIJU KAŽU: Bajdenov rejting pada!

- Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana - rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.

Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

- Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade - izjavio je ruski lider.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad