Izvor: tanjug
05.10.2021 u 22:08
0

Makron najavio susret s Bajdenom na samitu G20 u Rimu

 Francuski predsednik Emanuel Makron najavio je danas da će se krajem oktobra u Rimu, na samitu Grupe 20, sastati sa svojim američkim kolegom, predsednikom Džozefom Bajdenom da bi „videli kako mogu ponovo da se angažuju i da nastave dalje“ nakon raskola zbog vojnog pakta SAD sa Australijom.

PROČITAJTE JOŠ:  LISTA NAJMOĆNIJIH PASOŠA SVETA: Bez vize u 192 zemlje

-Naći ćemo se tokom samita G20. Mislim da je to prava prilika da vidimo kako možemo ponovo da se angažujemo … u pitanju su činjenice i ono što zajedno radimo- izjavio je Makron u Sloveniji na samitu EU. 

PROČITAJTE JOŠ:  TORNADO POGODIO ITALIJU! Ima povređenih (VIDEO)

Zvanični Pariz je razbesnela odluka Australije da otkaže veliki ugovor o nabavci francuskih podmornica i da umesto toga odabere američke podmornice u okviru novog bezbednosnog saveza AUKUS u koji je ušla sa SAD i Velikom Britanijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter