Izvor: Novosti
17.10.2021 u 18:25
0

PREVRNUO SE BROD KOD TUNISA: Dve osobe poginule, dok se dvadeset jedno vodi kao nestalo u Sredozemnom moru!

Najmanje dvoje izbeglica je poginulo, a 21 nestao nakon što se brod kojim su plovili prevrnuo danas kod obale Tunisa u Sredozemnom moru, potvrdili su tuniski zvaničnici.

Spašeno je sedam brodolomnika, a prema rečima portparola suda u Mahdiji, luci u Tunisu, obalsku stražu je alarmirao jedan preživeli.

PROČITAJTE JOŠSnažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva!

Ferid Ben Dža rekao je izveštaču AP da je na brodu bilo 30 izbeglica, svi državljani Tunisa koji su hteli da preko Mediterana doplove do Italije i potvrdio da je tužilaštvo pokrenulo krivičnu istragu zbog krijumčarenja ljudi.

PROČITAJTE JOŠVIKTOR ORBAN PRIMIO TREĆU DOZU: Evo za koje cepivo se odlučio mađarski premijer (VIDEO)

Jedan zvaničnik obalske straže, koji je govorio pod uslovom da ostane anoniman, jer mu nije bilo dozvoljeno da komunicira s javnošću, rekao je da je do brodoloma verovatno došlo pod uticajem lošeg vremena, da je brod bio premali, najviše za šest ljudi.

Nekoliko tuniskih brodova je uključeno u današnju spasliačku operaciju na moru, potvrdio je isti izvor.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter