Izvor: tanjug
19.10.2021 u 17:58
0

KRALJICA ODBILA NAGRADU ZA „STARU OSOBU GODINE“: Premlada je u srcu!

 Britanska kraljica Elizabeta (95), koja vlada skoro sedam decenija, poručila je da se oseća premladom u srcu da bi joj se dodelila titula „stare osobe godine“, otkrili su njeni pomoćnici.

Organizatori godišnjih satiričnih nagrada, čiji su dosadašnji dobitnici između ostalih glumci oskarovci, nobelovci i kraljičina majka, koja je umrla u 101. godini 2002, obratili su se kraljici da vide da li bi prihvatila takvu čast. 

PROČITAJTE JOŠ:HAOS U MADRIDU: GRUPA LJUDI NAJAVILA SAMOUBISTVO, upali u muzej „Prado“

Međutim, iz časopisa su saopštili  da su primili „ljupko pismo“ u kojem im se šalju najtoplije želje, ali i informacija da se njihova ponuda odbija.

-Njeno veličanstvo veruje da imate onoliko godina kako se osećate i u skladu sa tim kraljica ne veruje da ispunjava relevantne kriterijume da bi mogla da prihvati nagradu, te se nada da ćete pronaći dostojnijeg primaoca- kaže se u pismu Toma Laing-Bejkera, pomoćnika kraljičinog privatnog sekretara.

Elizabeta je u ovom slučaju postupila kao i njen pokojni suprug, princ Filip, koji je umro u aprilu u 99. godini, a koji j pre jedne decenije odbio priliku da osvoji ovu nagradu, koja se već 29 godina dodeljuje za doprinos starijih generacija javnom životu.

PROČITAJTE JOŠ:EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RUMUNIJI: Najviše novozaraženih korona virusom od početka pandemije!

Ipak ceremonija dodele imaće na neki način „kraljevski pečat“, pošto će Kamila, supruga Elizabetinog sina i naslednika princa Čarlsa, uručiti nagrade ovogodišnjim dobitnicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter