27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: tanjug

VATIKAN PREŠAO NA "DIGITALNO": Nova aplikacija "klikni za molitvu"

Vatikan je danas predstavio svoju najnoviju verziju aplikacije "klikni za molitvu" koja korisnicima nudi unapređene opcije molitve.

Sedam crkvenih zvaničnika uključujući i kardinala učestvovalo je na konferenciji koja je predstavila "klikni za molitvu 2.0", a koja je prvo veliko ažuriranje aplikacije od nastanka 2016. godine. 

PROČITAJTE JOŠ:KRALJICA ODBILA NAGRADU ZA "STARU OSOBU GODINE": Premlada je u srcu!

-Molitva nije gubljenje vremena, kao što ponekad mislimo. Molitva je poput semena u tamnoj zemlji, koja će pokazati svoje plodove u svoje dobro vreme- rekao je otac Federik Fornos.

Aplikacija je dostupna na šest zapadnih jezika i kineskom i korisnicima daje posebne opcije na kojima se mogu moliti zajedno sa papom Franjom.

Vatikan je povećao svoje prisustvo na društvenim mrežama, a zvaničnici Vatikana su rekli da je papinu objavu na Tviteru u subotu videlo više od 50 miliona ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U MADRIDU: GRUPA LJUDI NAJAVILA SAMOUBISTVO, upali u muzej "Prado"

Zvaničnici su upozorili da aplikacija možda nije za svakoga jer je tradicionalnu molitvu zamenila tehnološkom.

-Nije cilj da se ponište druga mesta ili načini molitve. Ovo je samo nov način da se dođe do ljudi- rekao je sekretar odeljenja za komunikacije Vatikana Lucio Ruiz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar