Izvor: tanjug
24.10.2021 u 15:17
0

Litvanija vratila 180 ilegalnih migranata iz Belorusije

Litvanska granična policija prisilno je vratila više od 180 migranata iz azijskih i afričkih zemalja, koju su pokušali da uđu ilegalno sa beloruske teritorije, saopštila je danas granična služba Litvanije.

PROČITAJTE JOŠ:ITALIJANU DRAŽI ZATVOR NEGO ŽENA! Moli da ga zatvore, ne može da podnese brak!

Oko 183 migranta pokušala su da uđu u Litvaniju na nekoliko graničnih regiona, što je rekordan broj ilegalnog pokušaja ulaska u zemlju od avgusta. 

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Litvanije, granična policija nije koristila oružje dok je branila graničnu teritoriju od ilagalnih ulazaka.

PROČITAJTE JOŠ: Ričard Gir na listi svedoka protiv Salvinija

Ukupno je privedeno više od 4.000 ilegalnih migranta na granici sa Belorusijom od početka godine, što je 50 puta više u odnosu na 2020. godinu.

Vilnjus smatra da je migracionu krizu pokrenuo Minsk i gleda na to kao hibridni napada Belorusije na Litvaniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter