4°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen, breaking911

Izvor: Happy BSC

HOROR USRED ŠUME! Pronađeni OSTACI TELA DEVOJČICE U DŽAKU! Za jezivu smrt osuđena MAJKA DETETA! (FOTO)

Državna policija Oregona identifikovala je devojku koja je pronađena mrtva u okrugu Linkoln u Oregonu prošle godine, rekavši da su dve žene uhapšene u Mičigenu pod optužbom za teško ubistvo u vezi sa tim slučajem.

Dana 10. decembra 2020., detektivi iz odjeljenja za teške zločine državne policije Oregona podneli su izveštaj o ljudskim ostacima otkrivenim odmah izvan odmorišta. Meštanin koji je šetao tim područjem otkrio je ostatke ženskog deteta, zamotan u džak, a zatim sakrivene u šumi. Na osnovu nivoa raspadanja, izgledalo je da je umrla između 30-60 dana pre njenog otkrića.

Istražitelji i eksperti sakupili su uzorke iz ostataka deteta za DNK testiranje u specijalnoj DNK laboratoriji.  4. oktobra 2021. identifikovano je preminulo dete.

Preminula je identifikovana kao Hejli Mej Koblenc. U trenutku smrti imala je devet godina. Hejli je rođena u Koloradu. Od 2015. godine živi sa svojom biološkom majkom na više mesta u Oregonu i severozapadu Pacifika. U trenutku smrti nije prijavljena kao nestala osoba.

Dana 30. novembra 2021, uz pomoć FBI-ja, istražitelji su locirali Hejlinu majku, 29-godišnju Šonu Brauning kao i njenu prijateljicu, 34-godišnju Loren Harison u Detroitu. Istražitelji su uhapsili njih dve i uručili nalog za pretres njihovog vozila i hotelske sobe. Optužene su za ubistvo. Policija nije saopštila kako je devojčica umrla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad