Izvor: Tanjug
03.12.2021 u 11:05
0

INDIJA: Upozorenje zbog tropske oluje u Bengalskom zalivu

Indijske vlasti izdale su danas upozorenje, zatvorile škole i otkazale polaske vozova u pojedinim delovima zemlje zbog tropske oluje koja se očekuje u Bengalskom zalivu.

Očekuje se da će oluja u subotu pogoditi obalu južne države Andra Pradeš, a zatim u nedelju istočne države Orisa i Zapadni Bengal, prenose strani mediji. 

Meteorolozi su najavili da će vetrovi dostizati brzinu 100 kilometara na sat.

Vlasti su saopštile da je ribarskim čamcima u Orisi i Zapadnom Bengalu naređeno da se vrate u luke, a da je naftnim platformama sugerisano da ne rade u subotu i nedelju.

U maju su dve oluje pogodile Indiju u roku od 10 dana, a na zapadu zemlje tada je stradalo 140 ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter