Izvor: Tanjug
03.12.2021 u 11:52
0

PESKOV: Razgovori Putina i Dodika bili vrlo korisni

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je potvrdio danas da je održan sastanak između srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i ruskog predsednika Vladimira Putina, i da su razgovori bili vrlo korisni i detaljni.

„Nismo najavili sastanak. Istina je da se lider Republike Srpske sastao sa Putinom “oči u oči“. Vođeni su veoma korisni i detaljni razgovori“, poručio je Peskov, a prenosi ruska agencija TAS S.

U odgovoru na pitanje zašto Kremlj nije najavio sastanak uoči njegovog održavanja, Peskov je rekao da je „jučerašnji glavni događaj bila velika konferencija koju je održao ruski predsednik o situaciji u industriji uglja“.

“Vidite, bili smo u u žurbi. Konferencija je svakako bila prioritet”, izjavio je Peskov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter