-6°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen, trksports

Izvor: Happy BSC

Napadnut i opljačkan autobus sa sportistkinjama, JEDNA FUDBALERKA SILOVANA!

Fudbalerke Abelhasa Rainhasa, brazilske ženske fudbalske ekipe, imale su užasavajuću scenu kada je njihov autobus opljačkan!

Brazilski mediji javljaju kako je posle utakmice s Fluminenseom, opljačkan autobus koji je prevozio fudbalerke, a jedna od igračica bila je seksualno zlostavljana, prenosi gol.hr.

Razbojinici su pobegli, a neki ukradeni predmeti su ipak pronađeni.

"Osećale smo se kao u filmu strave i užasa. Nismo mogle ni spavati razmišljajući o svemu što se dogodilo. Ali moglo je biti i puno gore. Da je krenulo drugim smerom, moglo je biti more krvi. Zastrašujuće", u razgovoru rekla je predsednica napadnutog kluba Kiteria Alves, kojoj su napadači oteli torbicu sa dokumentima i nešto novca.

Begao Silva, trenerka kluba, prijavila je seksualno zlostavljanje jedne od fudbalerki iz autobusa.

Napadači su sa noževima ušli u autobus i isterali vozača nakon čega je krenula pljačka. Moguće još gore posledice sprečila je intervencija vojne policije koja je pucanjem u zrak rasterala pljačkaše.

"Bila je to užasna situacija. Potpuni očaj. Nažalost, to se dogodilo. Nemamo vremena svi zajedno da izađemo jer nas ljudi iz saveza pritišću da brzo napustimo svlačionicu. Obično idemo jedna po jedna. Da smo izašle zajedno, bilo bi nas teže napasti", zaključuje Silva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad