Izvor: tanjug
03.12.2021 u 20:52
0

SAD:Sankcije ili druge mere za Rusiju ako napadne Ukrajinu

 Administracija američkog predsednika DŽozefa Bajdena je spremna da uvede sankcije ili druge mere protiv Rusije ako odluči da izvrši invaziju na Ukrajinu, izjavila je danas portparolka Bele kuće DŽen Psaki.

Psaki je navela da ruski predsednik Vladimir Putin preduzima pripremne korake koji bi omogućili da izvrši invaziju na susednu zemlju, i da SAD žele da budu spremne i za takvu mogućnost, za koju su izrazile ozbiljnu zabrinutost.

Zvaničnica Bele kuće je rekla i da se SAD spremaju za mogući razgovor sa Putinom, kako bi se razmotrilo to pitanje.

Kremlj je danas saopštio da su okvirno dogovoreni vreme i datum sastanka u vidu video konferencije između predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Džozefa Bajdena, ali da Moskva čeka da dobije i konačno odobrenje Vašingtona.

Savetnik ruskog predsednika Juri Ušakov rekao je da će do razgovora dvojice lidera doći u narednih nekoliko dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter