Izvor: Tanjug
17.01.2022 u 18:31
0

BUGARSKA: Nove mere za ulazak putnika iz inostranstva

Nadležni u Bugarskoj saopštili su danas da će se od četvrtka zahtevati od putnika iz susedne Severne Makedonije, Srbije, Turske, ali i iz Izraela, da imaju negativan PCR test na korona virus pre ulaska u zemlju zajedno sa validnim kovid sertifikatom.

Mere koje je najavilo ministarstvo zdravlja Bugarske u cilju ograničavanja širenja veoma zarazne omikron varijante korona virusa već se primenjuju na sve zemlje članice Evropske unije osim na Rumuniju, severnog suseda Bugarske, prenose strani mediji.

U Bugarskoj je protekle nedelje evidentiran najveći dnevni broj novoinficiranih od početka pandemije zbog čega bugarske vlasti nastoje da novim merama obuzdaju širenje zaraze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter