Izvor: telegraf, Happy BSC
19.01.2022 u 14:30
0

DETALJI PUCNJAVE U NICI: U centru grada odjeknuo rafal, POLICAJAC NESTAO SA LICA MESTA

Mladić (22), koji je osumnjičen da je 24. decembra prošle godine počinio ubistvo, ubijen je danas oko podneva u pucnjavi u centru Nice.

Mladić je upucan prilikom hapšenja, a kako su saopštili iz tužilaštva, metak je ispalio policajac koji je učestvovao u akciji.

U prvi mah je objavljeno da policija traga za napadačem, da bi se na kraju ispostavilo da je „napadač“ zapravo njihov čovek. Iz još neutvrđenih razloga policajac je ispalio najmanje jedan hitac u osumnjičenog, a potom je trčao do obližnje apoteke da bi uzeo defibrilator i reanimirao mladića u kog je pucao.

Nažalost, žrtvi nije bilo spasa i oko 12.30 časova je proglašen mrtvim.

Policija je uhapsila svog kolegu, a za sada nema informacija da je osumnjičeni kod sebe imao oružje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter