Izvor: Tanjug
20.01.2022 u 20:43
0

GANA: Eksplozija nakon sudara kamiona i motocikla

Na zapadu Gane došlo je do ogromne eksplozije kada se kamion koji je prevozio eksploziv iz rudnika zlata Tarkva do Čirana sudario sa motociklom, saopštila je policija.

Za sada se ne zna koliko je ljudi poginulo, ali na neproverenim video snimcima objavljenim u lokalnim medijima vidi se velika oblast koju je zahvatila eksplozija i u kojoj je srušeno na desetine zgrada, gomila drveća, cigli i iskrivljenog metala, prenose strani mediji. 

Građanima je savetovano da se sklone iz ugroženih područja zbog sopstvene bezbednosti dok su napori za oporavak u toku, navodi se u saopštenju policije.

Eksplozija se dogodila između gradova Bogoso i Boudi u zapadnom regionu.

Od obližnjih gradova zatraženo je da otvore javne prostore, uključujući učionice i crkve za preživele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter