Izvor: Happy BSC
31.03.2022 u 08:48
0

ZELENSKI NAPRAVIO PRVORAZREDNI SKANDAL! UVREDIO JE SVE UKRAJINCE KOJI SE BORE PROTIV RUSA! Postao je predmet ISMEJAVANJA zbog ovoga

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nazvao je rat u toj zemlji „patriotskim“.

– Trenutno se borimo za opstanak ukrajinskog naroda. Ovaj rat, bez preterivanja, može se nazvati otadžbinski rat protiv Rusije – rekao je Zelenski i tu je nastao haos.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na društvenim mrežama Zelenski je postao predmet ismejavanja, jer je navodno svoj narod pokušao da „osokoli“ čuvenom ruskom krilaticom iz vremena kada je Rusija vojevala bitke protiv Napoleona.

Veliki otadžbinski rat (rus. Velíkaя Otéčestvennaя voйná) termin je koji se koristi u Ruskoj federaciji za borbe vođene od 22. juna 1941. do 9. maja 1945. godine duž mnogih frontova na Istočnom frontu Drugog svetskog rata između Sovjetskog Saveza i Nacističke Nemačke i njenih saveznika. 

Međutim, prvi termin „Otadžbinski rat” odnosi se na ruski otpor Napoleonovoj invaziji na Rusiju, koji je postao poznat kao Otadžbinski rat 1812. godine.

U Rusiji, termin Otadžbinski rat (rus. Otečestvennaя voйna) prvobitno se odnosi na rat na svojoj zemlji (otadžbini), kao suprotnost ratu u inostranstvu (rus. Zagraničnaя voйna), a kasnije je tumačen kao rat za otadžbinu, tj. odbrambeni rat za svoju domovinu.

Procenite sami da li je Zelenski napravio veliki gaf.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter