Izvor: informer
05.04.2022 u 19:14
0

NATO NE KRIJE STRAH OD RUSIJE: Putin spreman da u TRI KORAKA preuzme kontrolu nad Donbasom

Rusija jača svoje snage kako bi preuzela kontrolu nad celim Donbasom na istoku Ukrajine i napravila „kopneni most“ sa poluostrvom Krim, koje je pripojila 2014. godine, izjavio je danas generalni sekretar NATO-a Jens Stolteneberg.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nalazimo se u ključnoj fazi rata. Ruske snage su napustile Kijevsku oblast i severnu Ukrajinu. Predsednik Rusije Vladimir Putin premešta veliki broj vojnika… Oni će se ponovo naoružati, dobiti pojačanja u broju, jer su pretrpeli velike gubitke, i snabdeće se za pokretanje nove visoko koncentrisane ofanzive u regionu Donbasa“, rekao je novinarima Stoltenberg.

Generalni sekretar Alijanse je rekao da je u Donbasu koncentrisana većina ukrajinskih snaga i dodao da će premeštanje ruskih snaga potrajati nekoliko sedmica, pre pokretanja velike ofanzive.

„Neophodno je da saveznici podrže Ukrajince, pomognu im da se ponovo naoružaju i omoguće im da se brane“, rekao je Stoltenberg.

Šef NATO-a je izrazio bojazan u postojanje „drugih zverstava“.

„Bojim se da ćemo biti svedoci još zverstava… Postoji opasnost da otkrijemo još masovnih grobnica, više zverstava, više ratnih zločina, a to podvlači važnost istrage da se utvrde sve činjenice kako bi odgovorni bili privedeni pravdi“, rekao je Stoltenberg.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter