Izvor: Tanjug
09.04.2022 u 16:14
0

Veliko napredovanje: Evo koga je ruska vojska oslobodila od Ukrajinaca!

Ruska vojska uspela je da oslobodi 14 mornara koje je zarobila ukrajinska armija, saopštila je ombudsman za ljudska prava u Rusiji Tatjana Moskaljkova.

Ona je na društvenoj mreži Telegram objavila da je zahvaljujući zajedničkoj akciji ruske vojske oslobođeno 14 mornara koji su bili zarobljeni na brodu Azov Konkord.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Trenutno ih evakuišemo na bezbednu lokaciju“, napisala je ona.

UKRAJINSKI NACIONALISTI MALTRETIRAJU CIVILE U MARIUPOLJU: Koriste ih kao živi štit (VIDEO)

Navela je i da su ti mornari bili zarobljeni na tom brodu od 24. februara, kada je i pokrenuta specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini, preneo je Sputnjik.

„Oduzeli su im telefone, kompjutere, dokumente, imali su probleme sa hranom“, dodala je Moskaljkova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter