Izvor: sputniknews.com
15.04.2022 u 10:36
0

SANKCIJE NE ZAUSTAVLJAJU RUSIJU! Putin planira izgradnju novih gasovoda i nafotovoda, a evo i gde! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin smatra da je potrebno isplanirati izgradnju novih gasovoda i naftovoda sa nalazišta u Sibiru, a takođe povećati kapacitet pretovara nafte na Arktiku i Dalekom istoku.

„Treba uzeti u obzir mogućnost izgradnje novih naftovoda i gasovoda sa nalazišta u zapadnom i istočnom Sibiru“, rekao je Putin, sumirajući rezultate sastanka o situaciji u naftnoj i gasnoj industriji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po njegovom mišljenju, „povećanje kapaciteta pretovara nafte u arktičkim i dalekoistočnim lukama takođe je veoma važan zadatak“.

PUTIN NAŠAO ZAMENU EVROPI! Evo gde će izvoziti gorivo!

Govoreći o drugim pravcima rada, Putin je naglasio da je neophodno „iskoristiti potencijal Severnog morskog puta i uključiti gasovode ‘Snaga Sibira’ i ‘Sahalin – Habarovsk – Vladivostok’ u jedinstveni sistem snabdevanja gasom kako bi se regioni u tom delu zemlje obezbedili gasom“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter