16°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/CBC News The National

Izvor: mondo

PUTINOV ČOVEK UPOZORIO: Bacićemo vam SATANU - od vas će ostati pepeo!

Putinov saveznik, Aleksej Žuravljov, zapretio je da će ispaliti nuklearno oružje na Britaniju i Finsku, a za baltičke zemlje, Litvaniju, Letoniju i Estoniju je rekao da će ih Rusija slomiti kada bude potrebno.

Viši Putinov saveznik je zapretio da će ispaliti nuklearno oružje na Britaniju, tvrdeći da će za to trebati samo tri minuta. Finska, koja je spremna da se pridruži NATO-u, bila bi zbrisana za deset sekundi, pohvalio se zamenik predsednika komiteta za odbranu Dume Aleksej Žuravljov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Žuravljovljeve pretnje su reakcija na podnošenje zahteva Finske za ulazak u NATO. Rusija je jutros prekinula isporuku električne energije Finskoj. Nordijska zemlja uvozi deset odsto svoje električne energije iz Rusije. Dotok ruske struje u Finsku je zaustavljen jer državni uvoznik nije primio uplate.

U AVGUSTU ĆE SE SVE ZNATI? Iz Ukrajine saopštavaju: Evo kada bi trebalo da bude KRAJ RATA!

- Nažalost, prinuđeni smo da konstatujemo da za količine koje su prodate na Nord Pool berzi od 6. maja sredstva još nisu knjižena na naš bankovni račun - upozorio je u petak RAO Nordic

Žuravljov je rekao: "Ako Finska želi da se pridruži ovom bloku, onda je naš cilj apsolutno legitiman, da dovedemo u pitanje postojanje ove države. To je logično. Ako Sjedinjene Države ugroze našu državu, to je dobro: evo vam Sarmat (raketa Satana-2), a od vas će ostati nuklearni pepeo ako mislite da Rusija ne treba da postoji. Finci uopšte treba da budu zahvalni Rusiji na njihovoj državnosti, na činjenici da Finska postoji kao država“, rekao je Žuravljov, a na pitanje da li bi Rusija sada prebacila nuklearno oružje na svoju granicu sa Finskom, on je rekao: "Zašto? Ne trebamo. Možemo da pogodimo Sarmatom iz Sibira, pa čak i da stignemo do Velike Britanije. A ako udarimo iz Kalinjingrada... vreme za koje bi hipersonična raketa stigla do cilja je 200 sekundi. Na finskoj granici nećemo imati strateško oružje, već klasu Kinžal, koje će do Finske stići za 20 ili čak 10 sekundi", rekao je Žuravljov.

On je rekao da će Rusija masovno ojačati svoje vojne snage na svom zapadnom krilu, a dodao je i da  će "Sjedinjene Države učiniti sve što mogu da dođu do Trećeg svetskog rata, samo ne na njihovoj teritoriji". 

- Pokušaće da ne dovedu do nuklearnih udara, ali će pokušati da uvuku celu Evropu u sukob sa Rusijom, zapale situaciju u Aziji. Za njih će ovo biti veoma dobar izlaz iz unutrašnje ekonomske krize - dodaje on.

Na pitanje novinske kuće Ura da li bi Rusija mogla prva da udari nuklearnim oružjem, on je odgovorio: 'Svakako.' Upitan pod kojim uslovima, on je odgovorio da će se to desiti ako postoji opasnost od postojanja Rusije. Upitan o baltičkim zemljama Litvaniji, Letoniji i Estoniji, on je rekao da će ih Rusija slomiti kada bude potrebno.

- Definitivno se ne plašimo ovog kikirikija. Gadni su kao smrdljive bube. Ali moraće da se zgnječe kada je potrebno. Sada je buba mala i smrdljiva. Oni bi postavili teritorijalne pretenzije protiv nas, kao što je Estonija htela da uradi. Pa, probaj. Oni idu potpuno istim putem kao i Ukrajina. Hajde da vidimo gde će ih to odvesti - rekao je Žuravljov.

On je tvrdio da bi Sankt Peterburg, Putinovo rodno mesto - mogao biti prva meta NATO-a u ratu sa Rusijom.

- Ako Finci žele da unište određeni deo našeg stanovništva, ako udare na Sankt Peterburg, to preti da uništi celu Finsku kao državu. Pa, kako drugačije? - zaključio je Žuravljov.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar