25°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/BBC News

Izvor: Happy BSC

POBEDA JE BLIZU: Čečenski vukovi stigli u LNR, ukrajinski nacionalisti beže sa bojnog polja (VIDEO)

Deputat Državne Dume Ruske Federacije Adam Delimhanov i predsednik Parlamenta Čečenske Republike Magomed Daudov, po uputstvu vođe Čečenske Republike Ramzana Kadirova, stigli su u Lugansku Narodnu Republiku, napisao je Kadirov na svom Telegramu. 

ŽIVIMO U USLOVIMA IDEALNE OLUJE I TRENUTKA ISTINE: Peskov poručio da Putin zna kuda vodi državu

- Na licu mesta su se uverili da čečenski specijalci "Ahmat” budu obezbeđeni municijom, namirnicima i svim potrebnim za realizaciju borbenih zadataka. Magomed Hožahmedovič je borcima predstavio i svog dragog brata, komandanta Puka patrolne i stražarske službe policije Ministarstva unutrašnjih poslova Čečenske Republike Zamida Čalajeva, koji će vršiti opštu koordinaciju dejstava čečenskih jedinica na luganskom pravcu - navodi se u objavi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Adam Sultanovič je zauzvrat primetio da su borci Čečenske Republike od prvih dana početka specijalne operacije aktivno učestvovali u njoj.

- On je izrazio uverenje da će nastaviti da čine sve da opravdaju visoko poverenje komande. Iskreno mi je drago što čečenski vojnici i dalje časno ispunjavaju svoje borbene zadatke. Njihov visok moral i neuništiva borbenost više puta su primorali ukrajinske nacionaliste i banderovce da pobegnu sa bojnog polja. Ovo nas još jednom uverava da je pobeda već blizu - poručio je Kadirov. 

FINSKA OSTALA BEZ RUSKE STRUJE: Novi potez dok se računi ne izmire!

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar