Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 20:06
0

NISU EVAKUISANI, PREDALI SU SE Poljanski otkrio detalje iz Mariupolja

Pripadnici ekstremističke ukrajinske jedinice Azov koji su bili opkoljeni i blokirani u fabrici Azovstalj u Mariupolju, predali su se bezuslovno, izjavio je danas Dmitrij Poljanski, prvi zamenik stalnog isalanika Rusije pri UN.

Ruski diplomata je na svom Tviter nalogu komentarisao izveštaj ““Njujork tajmsa““, koji je objavio da je Ukrajina proglasila „kraj svoje borbene misije“ u Mariupolju pa su ekstremisti „evakuisani“, a neprijateljstva u Azovbstalju okončana, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nisam znao da u engleskom jeziku ima toliko načina da se prenese jedna poruka:

SEDAM AUTOBUSA SA UKRAJINSKIM BORCIMA NAPUSTILO „AZOVSTALJ“: Rusija preuzima potpunu kontrolu nad gradom

Nacisti puka Azov su se bezuslovno predali“, rekao je Poljanski.

Rusko ninistarstvo odbrane danas je objavilo da je počela predaja pripadnika puka Azov u kompleksu čeličane Azovstalj, navodeći da je u protekla 24 sata oružje poližilo 265 pripadnika te jedinice, među njima i 51 teško ranjeni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter