4°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: TANJUG

Češka, Irska, Rumunija, Slovačka i Španija se našle pred SUDOM PRAVDE EU, a RAZLOG ĆE VAS IZNENADITI!

Evropska komisija (EK) saopštila je danas da je tužila Češku Republiku, Irsku, Rumuniju, Slovačku i Španiju Sudu pravde Evropske unije (EU) zato što nisu sprovele njenu revidiranu direktivu za audiovizuelne medijske usluge.

Komisija je saopštila da je zatražila finansijske sankcije protiv navedenih zemalja, jer nisu uspele da prenesu novu direktivu, koja postavlja standarde medijskog sadržaja širom EU za sve audiovizuelne medije do septembra 2020, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OLAF ŠOLC: Više nego ikada je u interesu Brisela INTEGRACIJA ZAPADNOG BALKANA U EU!

Ovo političko telo EU je u utorak pokrenulo postupak protiv Luksemburga i Rumunije zbog njihovog netačnog prenošenja zakona EU o poternicama.

„Neke odredbe Okvirne odluke o evropskom nalogu za hapšenje nisu pravilno transponovane, a tiču se, na primer, rokova za donošenje odluke o tome da li će se izvršiti evropski nalog za hapšenje ili predaja traženog lica“, saopštila je EK, prenosi Rojters.

Luksemburg i Rumunija imaju dva meseca da odgovore Komisiji, navodi britanska agencija.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar