19°C

Beograd

Photo: PIXABAY/ilustracija

Izvor: mediji,alo

RUSIJA NEĆE DA STANE! Vojni ekspert otkrio Putinove planove za Ukrajinu

Ruska Federacija, u okviru specijalne operacije denacifikacije i demilitarizacije, planira da preuzme kontrolu nad nekoliko strateški važnih regiona Ukrajine

Do ovog zaključka je došao Igor Korotčenko, poznati ruski vojni ekspert i glavni urednik časopisa Nacionalna odbrana. On je u svom autorskom Telegram kanalu detaljno govorio o budućim planovima Oružanih snaga Rusije, a otkrio je i detalje treće faze ruske specijalne operacije u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Igor Korotčenko je na internetu objavio članak u kome je nagovestio da će posle poraza ukrajinskih trupa u Donbasu Rusija početi sprovođenje treće faze specijalne operacije.

Oružane snage Rusije, zajedno sa jedinicama Narodne milicije DNR i LNR, sprovešće dalji set mera za denacizaciju i demilitarizaciju Ukrajine.

Vojni ekspert je uveren da će tokom treće faze specijalne operacije Rusija početi da oslobađa pojedine ukrajinske regione.

Biće preduzete mere za uspostavljanje kontrole nad nekoliko regiona Ukrajine, koji su od strateškog značaja za Rusiju. Reč je o južnim teritorijama Ukrajine, što će omogućiti Moskvi da dobije kopneni koridor do Krima i Pridnjestrovlja.

„Po završetku bitke za Donbas, treća faza je uspostavljanje kontrole nad oblastima Harkov, Zaporožje, Odesa i Nikolajev“, objasnio je specijalista.

Korotčenko je izrazio uverenje da bi druga faza ruske specijalne operacije mogla da bude završena u dogledno vreme.

Ruska armija je postigla značajne rezultate u vezi sa opkoljavanjem ukrajinskih militanata u Donbasu, čime će se brzo i efikasno postići predaja jedinica Oružanih snaga Ukrajine.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar