Izvor: Tanjug
21.05.2022 u 21:09
0

Jedna osoba ubijena, osmoro ranjeno u pucnjavi na zabavi u Kaliforniji

Najmanje jedna osoba je poginula, a osam je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u petak veče na velikoj zabavi u južnom delu Kalifornije, saopštila je danas policija.

Policajci iz San Bernardina, sinoć su pronašli jednu osobu koja je ubijena ispred mesta gde se održavala zabava, u tržnom centru, istočno od Los Anđelesa, rekao je narednik Ekvino Tomas, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Petoro mrtvih u udesu malog turističkog aviona u Francuskoj

On je kazao da je još osam ljudi upucano i primljeno u lokalne bolnice i da se većina njih prevezla sopstvenim vozilima.

Policija je saopštila da njihove povrede nisu bile opasne po život.

Tomas je rekao da za sada niko nije uhapšen niti je identifikovan osumnjičeni za napad.

Policija je saopštila da je do pucnjave došlo posle sukoba u prepunoj prostoriji gde se održavala zabava i da izgleda žrtve nisu namerno gađane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter