30°C

Beograd

Photo: pixabay,ilustracija

Izvor: alo.rs

RUSIJA O ULASKU NATO SNAGA U UKRAJINU: Možemo da odbijemo bilo koju neprijateljsku silu

Leonid Slucki, šef frakcije LDPR u Državnoj dumi Federalne skupštine Ruske Federacije, predsednik Komiteta za međunarodne poslove, smatra da će Rusija moći da odbije direktan napad NATO-a, iako je takav scenario nazvao „fantastičnim".

- Nema potrebe da maštamo o tome. Moći ćemo da odbijemo svaki pritisak bilo koje nama neprijateljske sile - rekao je Slucki.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Ne mislim da može doći do takve vojne konfrontacije. Ali iako je ta petpostavka fantastična, sa moje tačke gledišta, Rusija će moći da da dostojan otpor bilo kome.

- Po našem vojnom potencijalu, u smislu našeg ljudskog potencijala, mi smo borbeno najspremnija sila na planeti - rekao je Slucki, odgovarajući na pitanje novinara o reakciji Rusije ako NATO pošalje snage u zapadni deo Ukrajine .

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar