Izvor: telegraf.rs
23.05.2022 u 15:39
0

Ruski diplomata podneo ostavku zbog sukoba u Ukrajini: „Nikad me nije bilo ovoliko sramota“

Ruski savetnik pri UN u Ženevi podneo je ostavku zbog „krvavih, besmislenih i apsolutno bespotrebnih borbi u Ukrajini“, što ga čini najvišim diplomatom u zemlji koji je „prebegao“ zbog rata.

U pismu ostavke Boris Bondarev je rekao da je tokom svoje 20-godišnje karijere video „različite zaokrete“ spoljne politike svoje zemlje, „ali nikada se nisam toliko stideo svoje zemlje kao 24. februara, kada je Rusija krenula u napad“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nazvavši nivo „laži i neprofesionalizma“ u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova „katastrofičnim“, on je rekao da je „rat Vladimira Putina ne samo zločin protiv ukrajinskog naroda, već i, možda, najteži zločin protiv naroda Rusije“.

ŠOK! PUTIN preživeo ATENTAT pre dva meseca?

Podstimo, u martu je Anatolij Čubajs postao najistaknutiji zvaničnik Kremlja koji je dao ostavku zbog sukoba u Ukrajini. Čubajs, koji je bio Putinov specijalni izaslanik za odnose sa međunarodnim organizacijama za održivi razvoj, ne samo da je napustio svoju funkciju, već i Rusiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter