9°C

Beograd

Photo: Printscreen/Telegram/Kadyrov_95

Izvor: Happy BSC

ČISTE LUGANSK METAR PO METAR Kadirov objavio snimke uličnih borbi i istakao da niko nikuda ne žuri! (VIDEO)

Lider Čečenske narodne republike Ramzan Kadirov u svojoj objavi na društvenoj mreži telegram saopštio je da su jedinice pod njegovom kontrolom spremne na sve, moguće i nemoguće  kako bi vratili mir u oslobođene teritorije Ukrajine.

On je uz objavu podelio i nekoliko snimaka uličnih borbi iz oblasti Luganska i istakao da: "Niko nikuda ne žuri i nije izložen neprijateljskoj vatri".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Sada je vruće u pravcu Luganska. Borci iz Čečenske Republike zajedno sa strukturama vlasti LNR, uspešno izvršavaju zadatke čišćenja naselja LNR od banderovskog smeća, nacista i šejtana bez korena. Banditi su se temeljno nastanili u jednom od naselja, pripremili sve vrste inženjerskih komunikacija za dugu odbranu. Ovde je skoro svaka kuća i svaka ulica kao utvrđenje, koje neprijatelji dobro gađaju iz svih vrsta streljačkog oružja. Neprijateljska tehnika i artiljerija skriveni su u šumskom pojasu, ljudstvo je koncentrisano. Uz pomoć dronova naši lovci vrše izviđanje terena, identifikuju neprijateljske borbene položaje i koriguju ruske artiljerijske udare po njima. Za hrabre ratnike iz Čečenije nema nemogućih zadataka. Zona kontrole ruskih snaga se stalno širi pod naletom naših hrabrih boraca i kompetentnim dejstvima komandnog osoblja", napisao je Kadirov.

DVE NEDELJE U MARIUPOLJU Lekarka dostavila 256GB video materijala iz grada pod opsadom, lečila je i Ruse i Ukrajince! (VIDEO)

On je optužio ukrajinske vojnike da se ili kriju iza civila ili beže.

"Podla odlika Banderovaca je da se kriju iza civila tokom njihovih napada na naše jedinice. Pucaju iza leđa civila i uz ciljanu uzvratnu vatru sa naše strane povlače se i kriju u privatnom sektoru. Ruski vojnici sistematski istiskuju bandite iz Donbasa. Niko nikuda ne žuri i nije izložen neprijateljskoj vatri. Jedan od glavnih zadataka koji je dodeljen komandirima organa za provođenje zakona je minimiziranje gubitaka među ljudstvom naših jedinica. Polako, kvadrat po kvadrat, borci Rusije i LNR oslobađaju teritoriju, gde će u bliskoj budućnosti ponovo sijati mirno sunce i pevati slavuji svoje vesele pesme. Za ovo ćemo učiniti sve moguće i nemoguće! Slava Rusiji!

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar