32°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija Spotlight on China

Izvor: Tanjug

KINESKE VOJNE VEŽBE U BLIZINI TAJVANA: Ozbiljno upozorenje zbog aktivnosti između SAD i Tajvana!

Kineske oružane snage organizovale su vojne vežbe u blizini ostrva Tajvan, a te mere su preduzete da "upozore SAD", navodi se u saopštenju Borbene komande istočne zone Narodne oslobodilačke armije Kine.

OBRAĆANJE BAJDENA IZ BELE KUĆE: Amerika će stati na put "lobiju za oružje"! Nemojte da mi kažete da možemo da reagujemo nakon ovog pokolja!

- Nedavno je Borbena komanda istočne zone Kineske oslobodilačke armije organizovala zajedničke patrole borbene gotovosti i vojne vežbe u morskom i vazdušnom prostoru oko ostrva Tajvan - navodi se u saopštenju Komanda istočne na društvenoj mreži ViČet, prenela je novinska agencija RIA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se dodaje da je u pitanju "ozbiljno upozorenje s obzirom na nedavne aktivnosti između SAD i Tajvana".

U dokumentu se naglašava da je Tajvan deo Kine, a kineska vojska ima mogućnosti i odlučna je da spreči mešanje spoljnih snaga, kao i da spreči svaki pokušaj separatističkih snaga da organizuju "nezavisnost Tajvana".

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar