25°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube Минобороны России

Izvor: sputniknews.com

KIJEV JE SPREMAN NA SVE KAKO BI UGODIO ZAPADU KOJI SAMO HOĆE DA IZVUČE ŽITO IZ UKRAJINE: Sprema se provokacija ekstremista u silosima kako bi optužili Rusiju!

Služba bezbednosti Ukrajine, podstaknuta zapadnim pokroviteljima, sprema provokacije u silosima kako bi optužili ruske vojnike za neselektivne napade na civilnu infrastrukturu, izjavio je načelnik Nacionalnog centra za rukovođenje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev.

Istovremeno, kako je naveo, Zapad nastoji da što pre izvuče žito iz Ukrajine, nimalo ne brinući šta će se dešavati u zemlji nakon što opustoše silose.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT OD OKTOBARSKE REVOLUCIJE RUSIJA NE MOŽE DA PLAĆA OBAVEZE I DUGOVANJA: SAD zatvorile poslednji finansijski kanal!

Prema rečima Mizinceva, humanitarna situacija u regionima pod kontrolom Kijeva uskoro će postati kritična. On je naveo i podatak da je više od 20 odsto dece, uzrasta do pet godina, neuhranjeno.

„Pri tome je kijevski režim, bez obzira na veliki deficit prehrambenih proizvoda i opasnost od krize s hranom, zanemarujući blagostanje sopstvenog naroda, spreman na sve kako bi ugodio kolektivnom Zapadu, koji licemerno govoreći o humanitarnoj podršci nastoji da što pre izvuče žito iz Ukrajine tzv. koridorima solidarnosti uvedenim od strane EU, ne brinući šta će se dešavati u zemlji nakon što opustoše silose“, naveo je general.

Sve to se dešava u atmosferi neprekidne histerije „civilizovanog Zapada“ i lažnih optužbi na račun Rusije da u svetu veštački stvara krizu po pitanju hrane.

U naselju Prosjana u Dnjepropetrovskoj oblasti ukrajinski ekstremisti su minirali silos koji uskoro nameravaju dignu u vazduh s namerom da optuže rusku vojsku, naveo je Mizincev.

Pore toga, u selu Vrubovka u LNR na teritoriji prehrambenog kombinata ukrajinske snage su rasporedile višecevne bacače raketa. Pri tome, neprekidno pucaju na ruske položaje kako bi isprovocirali odgovor.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar