Izvor: Tanjug
25.05.2022 u 08:49
0

SVET U STRAHU: Severna Koreja se priprema za sedmu nuklearnu probu

Severna Koreja je testirala nuklearnu eksplozivnu napravu očigledno se pripremajući za sedmu nuklearnu probu, saopštile su danas južnokorejske vlasti.

KIJEV JE SPREMAN NA SVE KAKO BI UGODIO ZAPADU KOJI SAMO HOĆE DA IZVUČE ŽITO IZ UKRAJINE: Sprema se provokacija ekstremista u silosima kako bi optužili Rusiju!

Južna Koreja ne veruje da će test biti izveden u narednih dan-dva, ali bi sigurno mogao da usledi posle toga, rekao je novinarima Kim Tae-hjo, prvi zamenik direktora južnokorejske Kancelarije za nacionalnu bezbednost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako navodi južnokorejska agencija Jonhap, veruje se da se Severna Koreja priprema za prvu nuklearnu probu posle skoro pet godina, na nuklearnom poligonu Pungje-ri.

Severna Koreja lansirala je ranije danas tri balističke rakete, od kojih je jedna verovatno nova interkontinentalna Hvasong-17.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter