Izvor: Tanjug
25.05.2022 u 09:21
0

ZELENSKI SPREMAN DA RAZGOVARA: Ima jedan uslov za Putina!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da razgovara direktno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a ne uz pomoć posrednika.

KIJEV JE SPREMAN NA SVE KAKO BI UGODIO ZAPADU KOJI SAMO HOĆE DA IZVUČE ŽITO IZ UKRAJINE: Sprema se provokacija ekstremista u silosima kako bi optužili Rusiju!

On je dodao da „ukoliko ruski predsednik razume realnost, postoji mogućnost da se dođe do diplomatskog rešenja konflikta“, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Govoreći pred publikom na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, Zelenski je poručio da će se Ukrajina boriti dok ne povrati celu svoju teritoriju.

Ukrajinski predsednik je rekao da bi Moskva trebalo da povuče svoje trupe na mesto gde su bile pre početka napada, 24. februara.

– Ovo bi mogao da bude prvi korak ka razgovoru – izjavio je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter