16°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube/FRANCE 24 English

Izvor: Tanjug

UKRAJINA ĆE NESTATI SA MAPE? Bivši predsednik Rusije prozvao Zelenskog pa otkrio tajni plan Poljske i Nemačke!

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da uslovi koje predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski postavlja za primirje nisu izvodljivi.

"Uslovi koje Zelenski postavlja za primirje su kategorični do idiotizma i u principu neizvodljivi", istakao je Medvedev na Telegramu, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je kazao da predsednik Ukrajine zahteva da Donbas i Krim ponovo ukrade, kao da nije svestan volje njihovih stanovnika.

Medvedev je rekao i da bi savez Nemačke i Poljske koji eskalira situaciju oko Ukrajine imao koristi ako bi ta zemlja nestala sa mape.

MOSKVA UCENILA ZAPAD Putin otkrio da je Rusija spremna da značajno doprinese rešavanju međunarodne krize sa hranom, ali samo u slučaju da joj se ukinu sankcije!

On je ukazao na izjavu nemačkog kancelara Olafa Šolca da Nemačka neće prihvatiti mirovni sporazum koji je nametnula Rusija, što je isti stav koji ima Ukrajina.

"Zašto je Šolcu potrebna Ukrajina? Ne morate da idete daleko u traženju odgovora. Poljsko-pruski savez, koji svom snagom eskalira situaciju i gura poremećenog Zelenskog na sve katastrofalnije izjave i akcije, imao bi veliku korist ako država Ukrajina nestane sa mape", naveo je Medvedev.

"Biće fabrika bez nadzora, useva, rudnika uglja, strateškog prostora i ljudskih resursa. Sećam se da je neko već krajem 1930. godine pričao na isti način, na istom jeziku i sa istim žarom. Kako se to završilo, poznato je", rekao je on.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar