12°C

Beograd

Photo: Printscreen/Telegram/Kadyrov_95

Izvor: HappyBSC

UMESTO ŠTO MOLE ZA ORUŽJE, BOLJE DA MOLE ZA MILOST Lider Čečena Ramzan Kadirov objasnio zbog čega borbe traju dugo i prozvao ukrajinske vojnike! (VIDEO)

Lider Čečenije Ramzan Kadirov u svojoj objavi na društvenoj mreži Telegram poručio je ukrajinskim vojnicima da bi molbe za milost više pomogle od molbi za vojnu pomoć zapadim pokroviteljima i dodao da je to jedini način da se pomogne njihovim "hrabrim ratnicima",

Kadirov je, uz objavljeni video snimak borbi poručio:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Dobar primer borbe u urbanoj sredini. Na ovim ramovima možete videti koliko je truda utrošeno na uzimanje samo jedne zgrade. Ipak, kontinuiranim vatrenim pritiskom na nacionaliste naši momci uspevaju da ostvare željeni rezultat. U urbanoj sredini izvođenje borbenih zadataka dodatno otežava činjenica da se u nekim kućama mogu nalaziti civili. Apsolutno je nemoguće dopustiti žrtve među njima. Ako neko od običnih stanovnika postavlja pitanja o dugotrajnom napadu na naselja, neka odvoji vreme da prouči takve video materijale. Čelni sudar sa neprijateljem je jedna stvar, ali ako dođe do juriša na stambenu zgradu, onda jedna brojčana ili tehnička superiornost neće uspeti. Potrebna je pažljivo osmišljena strategija, čija implementacija zahteva određeno vreme i trud. Na našu sreću, i na našu veliku žalost za banderovaca, redovi nacionalista se brzo stanjivaju. Oni koji su juče pokidali glasne žice, izjavljujući celom svetu o nepobedivoj ukrajinskoj vojsci, danas više vole da mole vojnu pomoć zapadnih pokrovitelja. Umesto toga, molili bi za milost, to je jedino što može nekako pomoći njihovim „hrabrim“ ratnicima", poručio je Kadirov.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Tagovi



Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar